UA-61091091-1 Balada – Turisme Sant Jaume d'Enveja

Turisme Sant Jaume d'Enveja Turisme Sant Jaume d'Enveja

Balada

Balada

Aquest poble en el qui hi viuen de forma estable unes deu persones està a cavall de Sant Jaume d’Enveja i Amposta, de fet la línia divisòria la marca el carrer principal, de Sant Cristòfol, on s’arrengleren les cases i els patis, i que va a parar a l’embarcador. El riu s’estén davant d’aquesta esplanada des d’on es comtempla l’illa fluvial de Gràcia i per on passa el sender fluvial que té en aquestes contrades alguns dels millors racons.

A Balada hi trobareu un acollidor allotjament de cinc places, Casa Tòful,  situat en un tranquil racó del poble, un lloc ideal per passar-hi unes bones vacances.

Arbre Balada

El Baladre de Balada

El Baladre de Balada és el signe identitari d’aquest petit nucli urbà, de fet es creu que la seva toponimia prové d’aquest arbre monumental, les mides del qual són extraordinàries sobretot si es té en compte que es tracta d’una espècie arbustiva. Té una alçària total de vuit metres, la part més ampla del tronc fa seixanta centímetres i la capçada, set metres.

Sender fluvial

Balada és una etapa del GR 99, el conegut com el Camí Natural de l’Ebre, un sender de gran recorregut que s’inicia a Fontibre, on neix el gran riu, i arriba fins a la seva desembocadura.

Per l’embarcador de Balada passa l’antic camí de sirga i és un bon punt per fer excursions en canoa o piragua pel riu.

Comparteix:

Element

Become a Member


Continue