Dia Internacional dels Museus

Coneguem els nostres museus

Des de les deu del matí de dissabte i fins 18 hores de diumenge, els museus de la comarca del Montsià faran visites guiades que s’inclouen en una ruta que comença a l’Espai Ebre Km.0, a Amposta. El Centre d’Interpretació de les Barraques de Sant Jaume d’Enveja serà la següent visita de l’itinerari, a les 13 hores. El Museu de la Mar de l’Ebre de Sant Carles de la Ràpita, el Centre d’interpretació de la Serra del Montsià a Freginals són dues més de les cites de dissabte.

Centre d'Interpretació de les Barraques
Centre d’Interpretació de les Barraques

 

Aquests recorreguts s’inclouen en celebració del Dia Internacional dels Museus, que te lloc a tot el món des de l’any 1977. Aquest any té per tema «Museus per a una societat sostenible».

Diumenge serà el torn de per la ruta arqueològica amb la finalitat d’impulsar una gestió sostenible del territori: el Parc Arqueològic de la Carrova, seguit pel Museu de les Terres de l’Ebre, ambdós a Amposta; el poblat iber de La Moleta del Remei i la visita al centre d’interpretació del ibers ubicat a la Casa O’Connor d’Alcanar posen el punt final a aquests dos intensos dies de museus. A mes de la visita a totes aquestes instal·lacions, per aquesta jornada tan especial s’han preparat activitats paral·leles, tallers i actuacions entorn a l’eix central d’aquest any. Una gran oportunitat per descobrir i conèixer millor aquest territori.