UA-61091091-1 Rutes a cavall – Turisme Sant Jaume d'Enveja

Turisme Sant Jaume d'Enveja Turisme Sant Jaume d'Enveja

Rutes a cavall

Rutes a cavall pel Delta

Una de les millors maneres de conèixer el Delta és en una ruta a cavall. El contacte directe amb el territori i les sensacions de passejar contemplant el meravellós entorn del riu, el bosc de ribera i els arrossars són incomparables.

A Sant Jaume hi ha Equidelta, una empresa de guiatge i hípica que ofereix rutes per a tots els nivells i durades, passeigs amb xarret i ponies per als més petits.

La nostra manera de fer es caracteritza pel respecte pel medi ambient, qualitat, esperit esportiu i seguretat. A més, el cavall és un amic perfecte per treballar valors com la cura i amor als animals, la disciplina, la responsabilitat i la superació personal, entre d’altres. «Equidelta»

Les rutes d'Equidelta

La ruta més habitual surt de les instal·lacions d’Equidelta i passejant entre arrossars arriba al Mas de l’Illa de Riu (Masia de la Comandanta). Després s’agafa el camí de sirga resseguint l’Ebre entre canyissars i passant per un dels bosquets de ribera més ben conservats del Delta. La ruta, amb l’Ebre sempre present, torna cap a Sant Jaume i a la quadra. La passejada té una durada aproximada d’una hora o hora i mitja, depenent de l’experiència dels genets i el pas dels cavalls.

També es poden fer rutes més llargues. Anar fins a la platja i cavalcar per la sorra. I fer emocionants rutes nocturnes, només per a grups d’un mínim de cinc o sis cavalls.

Equidelta ofereix activitats amb ponis, passejades amb xarret i rutes a cavall adaptades per a nens.

Més informació:

Polígon 15, Parcel·la 126, partida del Barceloní

Tel. 629 667 296

equidelta@gmail.com

Equidelta
Comparteix:

Element

Become a Member


Continue