Sant Jaume Turisme

Un cap de setmana a Sant Jaume

Anar a la platja, navegar pel riu, passejades en cavall o en bicicleta, un bon àpat d’arròs i peix, una caminada pel Passeig Fluvial… pren nota de les nostres propostes per passar un cap de setmana genial a Sant Jaume d’Enveja, al cor de Delta de l’Ebre, Reserva de la Biofera.

1er dia

Comencem el dia amb una bicicletada per Passeig Fluvial que recorre les ribes de l’Ebre. Són gairebé trenta kilòmetres de sender amb zones de boscos de ribera i canyissars que es poden recórrer bé a peu o en bicicleta. Des de Sant Jaume podeu optar per anar riu amunt cap a Balada i Amposta, o seguir el curs de l’aigua cap a l’Illa de Buda. Totes dues direccions són recomanables. Hi trobareu panells que us informaran del tipus de vegetació que us envolta i de les aus que hi habiten.

Passeig Fluvial

La gana comença a apretar  i com que estem a l’embarcador de Sant Jaume què millor que fer un apetitiu al Vora Riu i seguir amb un bon arròs –o el que vingui de gust, que la carta és molt àmplia i plena de propostes delícioses– al Racó del Riu.

Mertxe Alarcón

La tarda està feta pel relax i una excursió fins a les platjes de Sant Jaume pot ser una molt bona opció. Migjorn, amb el seu mirador  i les vistes a l’Illa de Buda i a la llacuna de l’Alfacada, és excepcional. Per fer una bona passejada per la vora del mar, us recomanem el Serrallo, podeu anar caminant fins a la Platjola veien com el sol d’amaga darrera de les muntanyes del Montsià.

2on dia

L’endemà canvien la bici per un cavall i enfilem el camí de sirga fins el Mas Illa de Riu, atravessant un bell paisatge d’arrossar i bosc de ribera. Les amics d’Equidelta. us aconsellaran la millor ruta i us expolicaran tot allò que vulgueu saber d’aquestes excursions en cavall.

Equidelta

És el moment de veure i viure el riu des de dins i pr això creuem el pont Lo Passador fins a la localitat de Deltebre d’on salpen els vaixells que fa el creuer fins a la desembocadura. Una experiència emocionant que mostra aquest tram final de l’Ebre ample i majestuós.

Creuers Delta de l'Ebre

Per dinar avui triem El Pescador, un restaurant situat al carrer Major de Sant Jaume especialitzat en cuina del Delta on podreu tastar bons arrossos y guisats de peix.

El Pescador

Bona estada i bona experiència a Sant Jaume

Comments

Post Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *