10 de setembre, Festa de la Sega de l’arròs!!!

El diumenge dia 10 de setembre, Sant Jaume d’Enveja enceta les Festes Tradicionals de la Sega de l’arròs de les Terres de l’Ebre.

festa de la segafesta de la sega

Una festassa on s’han preparat per a l’ocasió un seguit d’activitats on tothom i pot participar recorda’n com collien l’arròs els nostres avantpassats.

La Festa de la Sega.

La jornada començarà amb la trobada dels segadors al Pont lo Passador, on els segadors seran portats fins al lloc de la sega amb un llagut pel riu Ebre a càrrec del Club de Rem Delta, on els rebran la Rondalla de Sant Jaume i el grup de Jota Sarabastall i esmorzaran per agafar forces.

festa de la segafesta de la sega

L’Associació de Dones de Sant Jaume d’Enveja oferiran una petita degustació de barreja i dolços típics a tots els assistents.

Dolços tradicionalsfesta de la sega

Al voltant de les 11:30 h s’iniciaran les tradicionals faenes de l’arròs on tothom hi podrà participar, a més a tots els assistents sel’s oferirà un “guaix d’arròs collita 2017”.

festa de la sega

festa de la sega

festa de la sega

Aquest any com a novetat hi haurà el I Concurs “El teu pes en arròs”.

Si vols gaudir de la festa vine a dinar al bosquet, hi haurà taules, cadires i serveis per tothom.

La festa continuarà fins ben entrada la nit amb mercat tradicional, artesans, taverna típica, activitats a la tarda, envelat i ball a la fresca amb artistes locals.

No us podeu perdre aquesta festassa, hi esteu tots convidats.

A continuació us deixem el programa d’actes.

festa de la sega