18 d’Agost, III Buda & Bike

Ja tenim aquí la III Buda & Bike, l’Illa de Buda a cop de pedal, una sortida amb bicicleta per a tota la família. El dissabte dia 18 d’agost tindrem l’oportunitat per conèixer l’illa de Buda situada a la desembocadura de l’Ebre. És una oportunitat única, ja que l’entrada és restringida la resta de l’any.

illa de buda

 

L’Illa de Buda és una illa maritimofluvial situada a l’extrem oriental del Delta de l’Ebre, que pertany al municipi de Sant Jaume d’Enveja. L’Illa té més de mil hectàrees de superfície i uns cinc kilòmetres de longitud. És l’illa més gran de Catalunya.

ILLA DE BUDA

La vegetació de l’illa està formada per canyissars, bogars i jonqueres. Val la pena descobrir aquest indret màgic i la gran varietat d’ambients naturals que l’envolten; arrossars, platges, eucaliptus, i les llacunes dels calaixos anomenats Calaix Gran i Calaix de Mar.

BUDA

Illa de Buda

buda

Us proposem una sortida per l’Illa de Buda amb bicicleta  d’uns set quilòmetres de recorregut que no té cap dificultat i està pensada per a grups reduïts i especialment per a famílies. Es realitzaran dues entrades a l’illa, una a les 10:00 hores del matí i l’altra a les 17:00 hores de la tarda.

BUDA & BIKE

II BUDA&BIKE

II BUDA&BIKE

 

La sortida serà del Mirador de Migjorn,  té una durada aproximada de 2,30 hores i en tot moment anirem acompanyats dels guies del Parc Natural que ens explicaran els punts més característics de l’illa.

II BUDA&BIKE

ILLA DE BUDA

Durant el recorregut es farà un descans a l’ombra de la “Caseta del Sifó”, on prendrem un petit refrigeri, i agafarem forces per seguir la visita.

buda

buda

II BUDA&BIKE

II BUDA&BIKE

ILLA DE BUDA

Una experiència única en un entorn únic per còneixer aquest territori d’aus, eucaliptus i cavalls.

 

Informació de la ruta

Distancia: 7 km

Localització: Illa de Buda

Temps: 2,30 hores apròximadament

Desnivell: inexistent, completament pla.

Cost: 15€ per persona, menors de 7 anys gratis.

Opció de lloguer de bicis per al recorregut al mateix lloc.

Inscripcions: 

Oficina de Turisme de Sant Jaume d’Enveja

Plaça 23 de Juny

977-46.81.65

info@santjaumeturisme.cat

Horari: 10:00 a 14:00 hores (Dilluns tancat)