Així va ser la II BUDA&BIKE!!!

Èxit de participació de la II BUDA&BIKE, l’Illa de Buda a cop de pedal.

El passat dissabte dia 26 d’agost va tenir lloc la II BUDA&BIKE, una ruta en bicicleta que ens permet conèixer i recórrer l’Illa de Buda, un territori habitualment tancat als visitants.

L’excursió d’uns set quilòmetres de recorregut no tenia cap dificultat i va ser pensada per a grups reduïts i especialment per a famílies. Es van fer dues entrades a l’illa, una a les 9.00 hores del matí i l’altra a les 17.00 hores de la tarda.

II BUDA&BIKEII BUDA&BIKEII BUDA&BIKEII BUDA&BIKE

El punt escollit per començar aquesta ruta va ser el Mirador de Migjorn on els guies de l’Escola del Parc, en Jordi i la Marta, ens estaven espera’n per començar.

II BUDA&BIKEII BUDA&BIKEII BUDA&BIKE

Els guies de l’Escola del Parc ens han portat per diversos racons de l’Illa, cada racó de la ruta era una autèntica sorpresa, hem vorejat el riu Migjorn mentre contemplàvem vistes espectaculars a banda i banda fins arribar a la “Caseta del Sifó”, allí un petit descans a l’ombra i un petit refrigeri ens va ajudar a recuperar forces per continuar.

II BUDA&BIKEII BUDA&BIKEII BUDA&BIKEII BUDA&BIKEII BUDA&BIKE

En l’últim tram de l’itinerari vam donar una volta pels arrossars i les basses del Calaix Gran i Calaix de Mar on vam poder observar tota la fauna autòctona.

II BUDA&BIKEII BUDA&BIKE

Una visita única que ha estat tot un èxit on hem pogut conèixer un territori ple d’aus, arròs, eucaliptus i cavalls.

Gràcies per la participació!!!