Coneix l’Illa de Buda amb la Buda&Bike!

Vols conèixer l’Illa de Buda? Tornem amb la Buda & Bike, l’Illa de Buda a cop de pedal!

buda&bike

Els dies 8, 9, 22 i 23 d’agost i 5 i 6 de setembre tindran lloc les visites a l’Illa de Buda, una oportunitat única per conèixer aquest indret deltaic meravellós.

Les sortides seran en grup i s’iniciaran a les 9h del matí des de la finca del Violí, amb recorregut d’uns 7 km i d’una durada aproximada de 2h 30 min, sempre acompanyats pels guies del Parc Natural del Delta de l’Ebre, que ens explicaran els punts més característics de la zona.

Finca del ViolíFinca del Violí

Des d’allí, el grup passarà al Mirador de Migjorn des d’on es podrà fer una idea del valor i situació d’aquesta idíl•lica illa i de la resta d’espais naturals que l’envolten, donades les magnífiques vistes que ens ofereix l’alçada del mirador.
Mirador de MigjornMirador de Migjorn
Tot seguit, i sense deixar la bicicleta, la selecta excursió, s’endinsarà a l’Illa de Buda on els cavalls blancs salvatges, que procedeixen de la regió francesa de la Camarga, la rebrà i acompanyarà per l’ombra dels eucaliptus centenaris fins arribar al Mas i l’Ermita de Buda.

BUDAErmita de Buda

buda & bikeILLA DE BUDA

Cada racó de la ruta és una autèntica sorpresa. Vorejant el riu Migjorn es poden contemplar unes vistes espectaculars i una gran varietat d’ambients naturals: canyissars, bogars i jonqueres, arrossars, platges, eucaliptus i les llacunes dels calaixos, anomenats Calaix Gran i Calaix de Mar.

buda & bikebuda & bike

Al llarg del recorregut, es farà un descans on es degustaran productes típics del Delta i una actuació de cançons d’era i jota improvisada amb Imma de Sopa i Sílvia Amposta.

buda&bikebuda & bike

II BUDA&BIKEbuda

Una experiència única, en un entorn màgic, per conèixer el valor ecològic de Buda, la seva fragilitat, la seva bellesa i la importància que té a nivell ambiental, paisatgístic i tradicional.

Informació de la ruta

Distancia: 7 km

Localització: Illa de Buda

Temps: 2,30 hores apròximadament

Desnivell: inexistent, completament pla.

Cost: 25€ per persona, menors de 10 anys gratis.

Opció de lloguer de bicis per al recorregut al mateix lloc.

Inscripcions: 

Oficina de Turisme de Sant Jaume d’Enveja

Plaça 23 de Juny

977-46.81.65

info@santjaumeturisme.cat

Horari: 10:00 a 14:00 hores (Dilluns tancat)