Descobreix les nostres platges!

Platja del Serrallo

El Delta de l’Ebre està envoltat per més de cent kilòmetres de platges, cada una amb unes característiques diferents, però totes amb el seu encant.

Us presentem les tres platges de Sant Jaume d’Enveja totes elles envoltades de natura, un lloc on respirar pau i tranquil·litat, per gaudir amb la família, els amics…

Platja de Migjorn

La platja de Migjorn situada al costat de l’Illa de Buda abans d’arribar podeu trobar el Mirador de Migjorn on els amants de la natura poden observar una gran varietat d’ocells i gaudir de la flora i les vistes de l’Illa de Buda i de l’Alfacada.

És una platja d’arena daurada, verge, amb poca gent i pocs serveis per a aquells que volen gaudir de la platja amb tranquil·litat. Hi trobareu un xiringuito per refrescar-se i menjar alguna cosa. Una zona tranquil·la on relaxar-se i descansar.

Mirador de MigjornMirador de Migjorn

 

platja migjornSlider 1

xiringuito migjornxiringuito migjorn

Platja del Serrallo

La més deserta i verge de les platges del Delta. No té cap mena d’equipament però la sensació de solitud, no té preu. Té una amplada que pot arribar als cent metres i més de tres kilòmetres de longitud.

Entre el Serrallo i Migjorn hi ha la platja naturista senyalitzada a on s’arriba per un camí de sorra totalment transitable.

El Serrallo és ideal pel passeig, caminant s’arriba al Migjorn, una bona excursió per conèixer el procés de desaigües del Delta a través de les comportes de descàrrega. A prop també hi trobem la llacuna de la Platjola.

Platja del SerralloPlatja del Serrallo

Platja del SerralloPlatja Naturista

La Platjola

Es troba a continuació de la platja del Serrallo i abans d’arribar als Eucaliptus, on hi ha una urbanització, un càmping i un restaurant.

A la Platjola hi podem veure una llacuna de forma allargada i de 61 hectàrees d’extensió, a la que l’accés està vetat. Un dels aspectes interessants és veure com el braç de mar penetra terra endins i comunica amb la llacuna.

Des de la platja àmplia i solitària es pot observar el vol de les aus que habiten a la llacuna de la Platjola.

La PlatjolaLa Platjola

La PlatjolaLa Platjola