Èxit de participació en la III Buda & Bike!

El passat dia 18 d’agost va tenir lloc la III Buda & Bike, l’Illa de Buda a cop de pedal, una ruta amb bicicleta que ens va permetre conèixer i recórrer l’Illa de Buda, un territori habitualment tancat als visitants.

Una experiència que als dos grups que aquell dia que van poder entrar els va encantar i així en ho explica una de les participa’ns d’aquell dia  al seu blog maronadecolors:

Sabeu què? Encara queda una altra sortida extraordinària! Vam visitar l’Illa de Buda.

L’Illa de Buda, és una illa que pertany a Sant Jaume d’Enveja, té l‘accés restringit, l’obren 3 o 4 cops a l’any, i vam tenir la gran sort d’entrar-hi perquè es celebrava la III Buda & Bike, l’Illa Buda a cop de pedal! Ens hi vam apuntar per participar d’aquesta bicicletada plena de sorpreses. Va ser una tarda preciosa per conèixer aquesta meravellosa illa, gràcies als voluntaris i als guies del Parc Natural del Delta de l’Ebre i als guies de l’Escola del Parc, vam poder endinsar-nos a cada racó de l’illa, observant els seus cavalls salvatges, els flamencs, saber una mica més d’aquest Delta meravellós, i gràcies per acompanyar-nos en tot moment, demanant si ens agradava i si necessitàvem res, pel generós refrigeri, i per l’atenció rebuda en tot moment. Gràcies!!!

Val a dir, que cap dia en aquestes terres, ni un sol dia ens van picar els mosquits!!! De debò! Però aquest dia a Buda n’hi havien, sobretot perquè el dia abans havia plogut molt i estaven una mica afamats, però una que és previnguda, vaig “embetumar” la família amb repel·lent dels mosquits fins al clatell i vam sortir sense cap picada. Bé, portàvem repel·lent que ens anàvem ficant a cada parada, i braçalets anti-mosquits. Val més prevenir, tu!

I per anar acabant aquest llarg post, us diré que vam poder fer esport, sí, sí! Ja veieu que vam fer bicicleta, uns 7 quilòmetres, no està malament, no? No, no portàvem les bicicletes, les vam llogar per aquesta bicicletada. Vam parlar amb l’oficina de Turisme de Sant Jaume i ells es van encarregar de tot.”

Aquesta és l’explicació de marona de colors al seu blog del què va ser aquell dia! Moltes gràcies!!

Tant el grup del matí com el de la tarde van fer un recorregut d’uns 7 quilòmetres que va començar al Mirador de Migjorn on els guies de l‘Escola del Parc, la Carme i el Ramon ens van portar per diversos racons de l’Illa, cada racó de la ruta va ser una autèntica sorpresa, vorejant el riu Migjorn mentre contemplàvem vistes espectaculars a banda i banda fins a arribar a la “Caseta del Sifó”, allí un petit descans a l’ombra i un petit refrigeri ens va ajudar a recuperar forces per continuar.

buda&bike

buda&bike

L’últim tram de l’itinerari vam visitar les basses del Calaix i Calaix de Mar, el Mas de Buda i la seva Ermita de Sant Pere de  Buda on vam fer una para per visitar-la per dins.

A continuació un recull d’imatges fetes pels mateixos participa’ns:

buda & bike

Foto de: Albert Casanova

buda & bike

Foto de: Ana Morell

buda & bike

Foto: Anna Mas

buda & Bike

Foto: Arnau Sanchez

buda & Bike

Foto: Carlos Joaquinet

bida & bike

Foto: Cristina Carrer

buda & bike

Foto: Cristina de Sancha

buda & bike

Foto: Daniel Montoya

buda & bike

Foto: David Torrent

buda & bike

Foto: Eli Henrich

buda & bike

Foto: Eva Sancho

buda & Bike

Foto: Gemma Rodriguez

buda & Bike

Foto: Jessica Prats

Buda & Bike

Foto: Jordi Mas

buda & Bike

Foto: Jordi Salvado

buda & Bike

Foto: Juan Carlos

buda & Bike

Foto: Juan Tomas

buda & Bike

Foto: Júlia Agudo

buda & bike

Foto: Laia Aguilar

buda & Bike

Foto: Laia Masferrer

buda & Bike

Foto: Laura Beltri

buda&bike

Foto: Magdalena Bustos

buda&bike

Foto: Mar Serra

buda & bike

Foto: Maria Corrales

buda&bike

Foto: Maria Gonzalez

buda&bike

Foto: Mariona Santane

buda&bike

Foto: Rafel Corrales

buda&bike

Foto: Rosa Alertorn

buda&bike

Foto: Rosa Casanova

buda&bike

Foto: Rosa Reverter

buda&bike

Foto: Tere Garrit

buda&bike

Foto: Teresa Bautista

La visita a l’Illa de Buda amb la III Buda & Bike ha estat única, la millor manera de conèixer aquest territori únic d’aus, arròs, eucaliptus i cavalls!

Gràcies a tots els participa’ns per les fotos i ens veiem l’any que ve en la IV Buda & Bike, l’illa de Buda a cop de pedal!!