Festes de Sant Jaume 2019

 

Una de les celebracions més importants de l’any són les Festes Majors de Sant Jaume d’Enveja, que aquest any se celebren del 18 al 28 de juliol.

Festes Majors

Com sempre són uns dies en què veïns i visitants, aturem una mica el ritme de treball i aprofitem per sortir al carrer a gaudir i participar de les festes. Deixem de banda preocupacions, neguits, i el ritme trepidant del dia a dia i ens submergim en el brogit i el rebombori, les places i els carrers s’omplen de vida i festa.

Festes Majors

Sant Jaume es vesteix de festa, els veïns engalanen balcons i finestres, el jovent omple el ball amb la seva vitalitat, els més menuts es diverteixen jugant i descobrint nous espectacles, les famílies i els amics en retrobem amb un bon berenar o dinar de festa major i tothom surt al carrer a viure les Festes Majors.

FESTES MAJORS

FESTES MAJORS

FESTES MAJORS

FESTES MAJORS

 

El programa de festes és ampli i pensat per tothom grans i petits, gaudim amb diversió de totes les activitats programades per a la Festa Major de Sant Jaume; bous, jocs tradicionals, espectacles infantils, gastronomia, correfocs, ball popular, castell de focs artificials a la vora del riu…

El dissabte dia 13 de juliol donarem part de l’inici de les Festes Majors amb la presentació de les pubilles i hereus i el pregó de Festes Majors a la plaça 23 de juny, un acte a la fresca i amb ball al carrer.

FESTES MAJORS

Un dels actes més reconeguts de la nostra festa major és el Berenar Popular on amics, família i visitants ens reunim i el carrer major s’omple de taules i tothom i és convidat a menjar i gaudir d’un bon estofat de bou. Dia 22 de juliol a les 20.00 h amb un preu de 3 € (venda a l’Ajuntament).
festes majors

FESTES MAJORS
Tampoc et pots perdre els bous, ja que són un dels actes més tradicionals i arrelats a les nostres terres, com també l’Ofrena de fruits i flors al nostre patró, la desfilada de carrosses i cosso iris.

FESTES MAJORS

festes majors

festes majors

festes majors

FESTES MAJORS

FESTES MAJORS

Viu les Festes Majors de Sant Jaume d’Enveja, vine i gaudeix-ne!

Si voleu disfrutar d’aquestes festes descarregueu-vos el llibret aquí PROGRAMA FESTES’19

MOLT BONES FESTES A TOTHOM!