Festes Majors 2017: Viu-les!!!

Sant Jaume d’Enveja viurà, com cada any, la seva Festa Major amb un extens programa d’actes dirigits tant a grans com a petits. Des del dia 20 al 30 de juliol el poble obre les seves portes perquè tothom hi trobi allò que més li agrada.

Festes Sant Jaume

Per uns dies deixem de banda preocupacions, neguits, incerteses i el ritme trepidant del dia a dia i ens submergim en el brogit i el rebombori, les places i els carrers s’omplen de vida i festa.

Festes Majors

Gaudim, petits i grans, amb il.lusió, la diversió i la màgia de totes les activitats programades per la Festa Major de Sant Jaume; bous, jocs tradicionals, espectacles infantils, gastronomia, correfocs, ball popular, castell focs artificials a la vora del riu…

Festes Majors

Festes Majors

Festes Majors

Festes Majors

Com l’any passat, el dissabte dia 15 de juliol, tindrà lloc la presentació de les pubilles i hereus i el pregó de Festes Majors a la plaça 23 de Juny, un acte a la fresca i amb ball al carrer.

festes Majors

Aquest any tenim una novetat, una atracció fresca, divertida i innovadora que pots gaudir en família;  Super Tobogan Urbà!!!.

Vine amb la teva taula de suro, flotador o matalàs inflable preferit.

festes Majors

Un dels plats forts és el dia del berenar popular, on el carrer major s’omple i tothom hi es convidat a menjar un bon estofat de bou. El dia 26 de juliol a les 20:00h i amb un preu de 3€ (venta de tiquets a l’Ajuntament).

Festes majors

Els bous són un dels actes més tradicionals i arrelats de les nostres terres.

Festes Majors

Tampoc et pots perdre l’Ofrena de fruits i flors al nostre patró, la desfilada de carrosses i cosso iris, les nits de ball, que aquest any estan plenes de novetats; nit rodona, carnaval d’estiu infantil, nit de taules temàtiques, gran festa “Que nos quiten lo Bailao”….

Són unes festes d’alegria, de participació, d’agraïment i de respecte, vine i gaudeix-ne!!!

Si voleu disfrutar d’aquestes festes descarregueu-vos el llibret.

Llibret 2.0 Festes de Sant Jaume 2017 (1)

MOLT BONES FESTES A TOTHOM !!!