L’Illa de Buda a cop de pedal

IV Buda & Bike, l’Illa de Buda a cop de pedal, una sortida  en bicicleta per conèixer l’Illa de Buda amb la família, amics… És una experiència única per conèixer aquesta illa situada a la desembocadura de l’Ebre.

IV BUDA & BIKE

 

Aquest any proposem dues sortides al matí, una el dia 24 i l’altra el dia 25 d’agost, les dos sortides començaran a les 9 del matí. El recorregut de 7 km comença al Mirador de Migjorn i té una dura aproximada d’unes 2.30 hores sense cap dificultat i sempre acompanyats per guies de l’Escola del Parc que ens van explican cada racó de l’Illa. És una ruta pensada per a grups reduïts i especialment per a famílies i amics.

buda&bike

 

 

buda&bike

buda & Bike

 

buda & Bike

 

Només entrar a l’Illa ens venen a rebre els cavalls blancs que procedeixen de la regió francesa de la Camarga i ens obren les portes per endinsar-nos vorejant els eucaliptus centenaris fins a arribar al Mas de Buda i l’Ermita de Buda.

 

buda&bike

buda&bike

II BUDA&BIKE

 

 

Durant el recorregut farem un descans a l’ombra on aquest any com a novetat tindrem una degustació de productes típics del Delta i una actuació de cançons d’era i jota improvisada amb Imma de Sopa.

II BUDA&BIKE

Ermita de Buda

buda & Bike

La vegetació de l’illa està formada per canyissars, bogars i jonqueres. Val la pena descobrir aquest indret i la gran varietat d’ambients naturals que l’envolten; arrossars, platges, eucaliptus, i les llacunes dels calaixos anomenats Calaix Gran i Calaix de Mar.

 

buda & bike

buda & bike

buda & bike

illa de buda

Cada racó de la ruta és una autèntica sorpresa, vorejant el riu Migjorn contemplem unes vistes espectaculars i una gran varietat d’ambients naturals que ens envolten.

Informació de la ruta

Distancia: 7 km

Localització: Illa de Buda

Temps: 2,30 hores apròximadament

Desnivell: inexistent, completament pla.

Cost: 15€ per persona, menors de 7 anys gratis.

Opció de lloguer de bicis per al recorregut al mateix lloc 7€.

Inscripcions: 

Oficina de Turisme de Sant Jaume d’Enveja

Plaça 23 de Juny

977-46.81.65

info@santjaumeturisme.cat

Horari: 10:00 a 14:00 hores (Dilluns tancat)