Rutes literàries pel Delta

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja juntament amb l’Ajuntament de Deltebre organitzen rutes literàries per redescobrir els racons del delta a través de les paraules de diferents autors.

En total es realitzaran 4 rutes, dues a cada població, per redescobrir paisatges a través del recull d’obres i de textos d’autors del territori com Gerard Vergés, Sebastià Juan Arbó, Baltasar Casanova, Laia Viñas, Maria Climent, etc.

Illa de Buda Delta de l'Ebre Sant Jaume d'Enveja

La primera ruta serà el 26 de març a l’Illa de Buda, un lloc molt especial i un dels indrets més emblemàtics i recomanables del Delta de l’Ebre. La ruta s’emmarcarà a través de l’obra l’Obsessió de les dunes, de Zoraida Burgos.

Les rutes es reprendran el mes de juny, a la Finca de Bombita, el mes d’octubre, a la via verda de Sant Jaume, i el mes de desembre, novament a Deltebre, a la Bassa de les Olles i al port d’Illa de Mar.

Les inscripcions es poden realitzar al Biblioteca Francesc Balagué al telèfon 977468932 o al correu biblioteca@santjaume.cat, o bé al Centre Cultural del Delta, al telèfon 977489925 o al correu biblioteca@deltebre.cat.

Consulta aquí les rutes literàries