Sant Jaume al «Plaça Major» de Canal TE

Amb el riu i Lo Passador de fons, el plató del programa «Plaça Major» del Canal Terres de l’Ebre (Canal TE) tindrà com a protagonista el poble de Sant Jaume d’Enveja en la seva propera emissió, divendres dia 10 d’abril a les 16,30. De la mà del seu presentador Jordi Pazos, el programa mostrarà com el poble afronta els seus reptes econòmics, culturals i turístics, el seu dia a dia  i la seva projecció.

La gravació va tenir lloc el dia 7 d’abril i es va entrevistar a l’alcalde Castor Gonell i al regidor de cultura Salvador Balaguer; també  es va fer ressò de la darrera iniciativa empresarial vinculada amb el món del turisme i que duu per nom «4 Camins». El seu impulsor i responsable, Pasqual Bertomeu, va explicar al programa que es tracta de quatre itineraris de diferent dificultat adequats per a fer en bicicleta. La novetat de les rutes és que aquestes compten amb un al·licient gastronòmic gràcies a la col·laboració de diferents restaurants del territori.

Plaça Major. Canal TE

La plató del Plaça Major dedicat a Sant Jaume es va convertir en una auténtica festa amb cantades de jotes, degustació de «paracotes» i un traguet de «mescla». Diferents entitats de Sant Jaume van participar en el programa que va concloure amb l’actuació de Sofia Morales i Sílvia Ampolla. Ambdues van animar al públic present a cantar una coneguda jota i van donar detalls de les 12 hores de Cançó Improvisada a l’Ebre que tindrà lloc a Sant Jaume i Deltebre el proper dissabte 18 d’abril.

Emissió del programa
Divendres 10 d’abril, 16,30

Reemissions
Dissabte 11 d’abril, 14,30 i 22,30
Diumenge 12 d’abril, 9,30