Us esperem a la Fira d’Amposta

©Jordi Gil Ferrer

Sant Jaume serà l’amfitrió de la 55 Fira de Mostres d’Amposta que se celebra del 5 al 8 de desembre. Hi podreu visitar l’stand magnífic que s’ha muntat en el que es mostraran els principals atractius culturals, econòmics i turístics del municipi: des de la platja de Migjorn, el passeig fluvial, la Platjola, el Serrallo, l’Illa de Buda, els extensos camps d’arròs, una gastronomia exquisida feta amb productes de primera, allotjaments de qualitat en un entorn natural i un poble amb una àmplia oferta comercial i de serveis.

El dissabte dia 6 se celebrarà el dia de la comarca del Montsià, i aquest any seran Sant Jaume i el Consell Comarcal del Montsià els amfitrions d’aquesta fira històrica dedicada a la ramaderia, la maquinària agrícola i el comerç. L’stand, compartit per ambdues institucions, consta d’un espectacular video wall amb imatges del municipi de Sant Jaume i del territori del Delta.

D’altra banda a la Fira te programadas un munt d’activitats, com el concurs de paelles. L’entrada a la Fira és gratuïta.

 

Fira Amposta. Pont de Desembre